close

Geschiedenis


In 1988 maakten Peggy en Rudy Sabbe hun droom waar: de opening van hun eigen optiekwinkel! Vertrouwend op de handelsdynamiek van Sluis, wilden ze de uitdaging aangaan: een plaatselijke optiekzaak openen die kwaliteit, service en mode onder één dak verenigt.

Optiek Sluis, eerst gevestigd te Garenmarkt nummer 3 in maart 1990, valt al snel unaniem in de smaak bij het veeleisende lokale cliënteel. Na dit eerste succes verhuist Optiek Sluis in 1996 naar de Oude Kerkstraat 15, waar het eindelijk een winkel op de maat van de ambities van Peggy en Rudy krijgt. Sindsdien hebben Peggy en Rudy zich steeds weten te omringen met een team van professionals. Stuk voor stuk delen ze dezelfde waarden van uitmuntendheid waarmee ze u dagelijks tot dienst zijn.
Team

Luisteren, competentie en transparantie, dat zijn de waarden van onze teams van opticiens/optometristen. Ze zetten hun expertise in om uw bril of contactlenzen nauwkeurig te kiezen. Hun permanente opleiding en de aanwezigheid van de meest moderne apparatuur stelt hen in staat uw ogen nauwkeurig te testen.

Rudy Sabbe
Peggy Sabbe
Johan

Cathy

OPTIEK SLUIS — Oude Kerkstraat 15 — 4524 CT Sluis — +31 117 461 204